ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ …Ημέρα εγκλεισμού 40η – Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

 



(συνέχεια…)

-« Μαμά…σ΄ εκείνο το μουσείο προδοτών, που θα με πας να δω τους προδότες που κυβέρνησαν τη χώρα μας, θα υπάρχουν και όλοι αυτοί οι αρχηγοί των δογμάτων;;;»
-« Αυτό το μουσείο αγόρι μου έχει πολλούς χώρους. Σε κάποιους βρίσκονται οι πολιτικοί, σε κάποιους άλλους οι εκπρόσωποι των ιερατείων, σε άλλους οι δικαστές, σε άλλους οι τραπεζίτες, σε άλλους οι επιστήμονες και σε άλλους οι καλλιτέχνες. Δεν μας φτάνει μια ημέρα αγόρι μου να το γυρίσουμε όλο το μουσείο…»
-« Μαμά, οι δικαστές τί ακριβώς έκαναν;;;»
-«Οι δικαστές Ανδροκλή μου, είναι αυτοί που σήμερα στην Πολιτεία μας, φροντίζουν ώστε να βρίσκονται όλοι και όλα εντός των Αξιών μας, που γνωρίζεις ήδη ποιες είναι .

ΑΞΙΕΣ

Αν κάποιος κάνει κάτι άδικο και βλάψει έναν πολίτη, είναι σαν έβλαψε ολόκληρη την πολιτεία…Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί;;;» ρώτησε η Μελπομένη τον γιο της.
-« Βεβαίως…Γιατί κάθε άνθρωπος είναι ένα άτομο ξεχωριστό, αλλά όλοι μαζί οι άνθρωποι αποτελούν ένα ολικό σύνολο ανθρώπων. Αρκεί να φανταστούμε έναν μεγάλο κύκλο που είναι η ολική ολότητα μονάδα, που μέσα της περιέχει πολλά μικρά κυκλάκια που είναι τα ατομικά άτομα… Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η ολική ολότητα, ο ένας μεγάλος κύκλος δηλαδή, γιατί εκεί μέσα σ αυτήν βρίσκεται και το κάθε άτομο. Άρα η ολική ολότητα προστατεύει το κάθε άτομο και το κάθε άτομο πρέπει να προστατεύει την ολική ολότητα.
Γι αυτό, αν κάποιος βλάψει ένα άτομο στην ουσία βλάπτει όλη την πολιτεία που είναι η ολική ολότητα. Και γι αυτό όλη η πολιτεία φροντίζει το κάθε ένα άτομο.»
-« Εύγε Ανδροκλή μου…σωστά το ανάφερες. Για αυτό και τί πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι Έλλην άνθρωποι;;»

-«Τα 33 Ελλάνια πρωτόκολλα τους…Τις 12 Αξίες τους, τις 18 Αρχές τους και τους 3+2 Νόμους τους…»



- « Οι Δικαστικοί Λειτουργοί σήμερα στην δική μας Πολιτεία, γνωρίζουν καλά πως πρέπει να λειτουργήσουν με γνώμονα μόνον τα Ελλάνια πρωτόκολλα και να μην επηρεαστεί η γνώμη τους από τίποτε άλλο. Πρέπει να έχουν αποδείξεις στα χέρια τους για όποιο συμπέρασμα καταλήξουν, ώστε να μην αδικήσουν κανέναν. Στα χρόνια λοιπόν του παππού Αγησίλαου, οι Δικαστές ήταν διεφθαρμένοι.»
- « Διεφθαρμένοι;;; Τί θα πει αυτή η λέξη;;; ήταν φθαρμένα τα ρούχα τους;;;»
-« χαχαχα όχι Ανδροκλή μου…τα ρούχα τους ήταν πανάκριβα και ολοκαίνουργια, όπως και τα αυτοκίνητα τους και τα σπίτια τους. Αλλά όλα αυτά τα είχαν καινούργια γιατί δωροδοκούνταν, δηλαδή τους πλήρωναν οι άνθρωποι με πολλά λεφτά για να τους υποστηρίξουν στα δικαστήρια και να μην μπουν στη φυλακή ή έκαναν ό,τι τους έλεγαν άλλοι δικαστές ή πολιτικοί αρκεί να μην έχαναν τη θέση τους .»
-« Δηλαδή μαμά…ακόμη κι αν ένας άνθρωπος που είχε κάνει κάτι πολύ άδικο, αν τους πλήρωνε αυτοί θα τον έκριναν αθώο;;;»
-« Έτσι ακριβώς Ανδροκλή μου, αλλά και το αντίθετο θα μπορούσε να συμβεί. Έναν αθώο άνθρωπο να τον έκλειναν στη φυλακή αρκεί να μην τους ενοχλούσε»
-« Ναι, ξέρω…όπως το θείο Αρτέμη που χωρίς να έχει κάνει κάτι άδικο, τον αθώωσαν ξανά και ξανά στα δικαστήρια και μετά, αφού τον αθώωσαν, τον κατηγόρησαν για απόπειρα απάτης χωρίς να όμως να υπάρχει καμία απάτη …Πω πω.. μαμά…πόσο διεφθαρμένοι ήταν όλοι εκείνοι οι δικαστές τότε;;;»
-« Ήταν Ανδροκλή μου και ενώ βρισκόταν μέσα στη βουλή και ο ρόλος τους ήταν να ελέγχουν και να σταματάνε κάθε άδικο νόμο για την Ελλάδα και τους Έλληνες, αυτοί επέτρεψαν να υπογραφτούν τα μνημόνια που ξεπουλούσαν την ίδια την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, την ίδια την Ελευθερία μας δηλαδή Ανδροκλή μου…»
-« Μαμά …αυτούς τους διεφθαρμένους δικαστές, θα τους ζωγραφίσω σαν πράσινα τέρατα με άσχημα δόντια μυτερά και θέλω να τους κλείσω σε μια φυλακή πολύ μικρή για να καταλάβουν πως ένιωθαν οι αθώοι άνθρωποι που εξαιτίας αυτών είχαν μπει στη φυλακή…θα τους τιμωρήσω με τον ίδιο τρόπο…»
Ο Ανδροκλής γύρισε σελίδα στο μπλοκ του κι άρχισε να ζωγραφίζει τα τέρατα δικαστές της αποστατικής εποχής, φτιάχνοντας έτσι το δικό του μπλοκ των προδοτών....

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


  
https://www.artemis-sorras.gr


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟΣ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS FB:   

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS YOUTUBE   

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:   


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ