ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Το «παραμύθι» για το Μεταναστευτικό! Ψεύτικα στοιχεία δίνουν στη Βουλή


 Αλαλούμ στην κυβέρνηση και στον Δήμο Αθηναίων!

Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς την μπάλα στο λαθρομεταναστευτικό, κάτι που προκύπτει και από τα στοιχεία που η ίδια δίνει. Σκοπός της είναι να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα που όλοι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, και ειδικότερα του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, βιώνουν, αλλά ταυτόχρονα είναι και ασυνεπής με τα στοιχεία που δίνει. Δεν αντιμετωπίζει το λαθρομεταναστευτικό, αλλά «διαχειρίζεται» το πρόβλημα με συνεχείς μετακινήσεις πληθυσμών από μέρος σε μέρος και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Κατά τα λοιπά, όλοι εδώ μένουν.

Ο Νότης Μηταράκης απάντησε στις 5 Μαρτίου 2021 στην ερώτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Αποτύπωση της συνολικής κατάστασης για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα στην περιφέρεια Α΄ Αθηνών».

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 ο κ. Μηταράκης είχε απαντήσει στην ερώτηση του Άγγελου Συρίγου «Αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή του Προγράμματος Στήριξης Εκτακτης Ανάγκης για την Ενταξη και τη Στέγαση – ESTIA στον Δήμο Αθηναίων».

Θα αντιπαραβάλλουμε τα στοιχεία των δύο απαντήσεων. Μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις μόνο για τον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με την απάντηση στον Άγγελο Συρίγο για το πρόγραμμα «ESTIA», τα διαμερίσματα του προγράμματος ανέρχονταν σε 1.622 και οι ωφελούμενοι σε 7.450, καθώς και τα κτίρια τέσσερα και οι ωφελούμενοι 184. Σύνολο, 7.634 ωφελούμενοι. Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν σε πέντε.

Σύμφωνα με την απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τα διαμερίσματα και κτίρια του προγράμματος ανέρχονταν σε 1.509 και οι ωφελούμενοι σε 7.130… Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν επίσης σε πέντε.

Οι απαντήσεις, με τη χρονική απόσταση που έχουν, δείχνουν μείωση τόσο των διαμερισμάτων του «ESTIA» όσο και των ωφελουμένων. Όμως η διατυπωμένη πρόθεση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κάνει λόγο για αύξηση των θέσεων του προγράμματος «ESTIA» από 25.000 σε 40.000 μέσα στο 2021, με βαρύτητα, φυσικά, στην Αθήνα. Προς αυτή την κατεύθυνση έδωσε τέλος και στο πρόγραμμα στέγασης σε ξενοδοχεία «Filoxenia».

Ας πάμε στο πρόγραμμα «HELIOS» (αναγνωρισμένοι «πρόσφυγες»). Σύμφωνα με την απάντηση στον κ. Συρίγο, τα διαμερίσματα ανέρχονταν σε 1.018 και οι ωφελούμενοι σε 2.479. Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν σε τρεις.

Τα αντίστοιχα στοιχεία που δόθηκαν στον κ. Μπογδάνο: Τα διαμερίσματα ανέρχονταν σε 805 και οι ωφελούμενοι σε 4.381 (στοιχεία με ημερομηνία 29/1/2021). Αύξηση κατά 76,7% των ωφελουμένων, με αντίστοιχη μείωση των διαμερισμάτων! Μαγικό! Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν σε έξι.

Φυσικά, η πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι της Αθήνας είναι εντελώς διαφορετική. Οι «μουσαφιραίοι» έχουν πολλαπλασιαστεί και συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, «πνίγοντας» τις γειτονιές.

Όσο για τις περιοχές που αναφέρονται στην απάντηση, είναι οι γνωστές που έχουν ήδη καταστραφεί από τον εποικισμό. Παρά ταύτα, αποτυπώνεται επισήμως ακόμα μία φορά τι σημαίνει «Δήμος Αθηναίων» για την Πολιτεία. Πολύ πολύ συγκεκριμένες περιοχές! Αυτές πρέπει να φάνε την μπίχλα και σε αυτές πρέπει να παιχτεί η… οπερέτα της «ενσωμάτωσης». Η κυβέρνηση εννοεί μάλλον τη δική μας ενσωμάτωση. Των Ελλήνων!

Όσον αφορά τον Ελαιώνα τώρα, τα στοιχεία που δόθηκαν στον κ. Συρίγο (με ημερομηνία καταγραφής 24/9/2020) αναφέρουν 2.448 διαμένοντες. Τα αντίστοιχα στον κ. Μπογδάνο (5/3/2021) δείχνουν 2.194 διαμένοντες.

Για το «Curing the Limbo» (πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων), στην απάντηση στον κ. Συρίγο (14/10/2020) αναφέρονται 334 ωφελούμενοι (Σεπτέμβριος 2020), ενώ στην απάντηση στον κ. Μπογδάνο δεν δόθηκαν αντίστοιχα στοιχεία. Ο αριθμός των ασυνόδευτων που φιλοξενούνται σε αντίστοιχες δομές είναι 687.

Ερχόμαστε τώρα στον αριθμό αυτών (πολίτες τρίτων χωρών) με άδειες διαμονής, με άδειες διαμονής προς ανανέωση και με εκκρεμή αιτήματα χορήγησης ή ανανέωσης άδειας διαμονής με ημερομηνία 2/2/2021 και συμπεριλαμβάνονται στην απάντηση στον κ. Μπογδάνο. Στην πρώτη κατηγορία αυτοί ανέρχονται σε 85.588 άτομα, στη δεύτερη κατηγορία σε περίπου 10.000 άτομα και στην τρίτη κατηγορία σε 7.387. Σύνολο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Μετανάστευσης, 102.975. Ωραίο ανέκδοτο! Ξέρετε και άλλα;

ΥΓ.: Εκατόν ογδόντα οκτώ διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA» (21,3% του συνόλου αυτών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και 11,6% του συνόλου του Δήμου Αθηναίων) με 903 «μουσαφιραίους» (21,5% του συνόλου αυτών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και 12,1% του συνόλου του Δήμου Αθηναίων) βρίσκονται γύρω από την πλατεία Βικτωρίας.

Από τα διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA» στον Δήμο Αθηναίων, περίπου το 54% βρίσκεται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα και από τους ωφελούμενους «μουσαφιραίους» στον Δήμο Αθηναίων περίπου το 56% βρίσκεται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ


1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
6977868000 - 6907847307
esymygdonias@gmail.com
isaakostas@gmail.com


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/pg/esymygdonias

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UC1GX6dXuXx706l-nfsST_8w/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ