ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

ΑΡΜΟΝΙΑ - ΔΥΣ-ΑΡΜΟΝΙΑ


 

 

 ΑΞΙΑ: ΑΡΜΟΝΙΑ: ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ Η ΑΡΜΟΓΗ 

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ Η ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 

ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΟΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ

 Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μου θυμίζει Ήφαιστο! 

 

 ΔΥΣ-ΑΡΜΟΝΙΑ 

 Είναι όταν ο άνθρωπος ζει μέσα σε ένα πεδίο συνειδησιακής σύγχυσης, 

το οποίο τον κρατά μακρυά από το να γνωρίσει τον εαυτό του.

 

 Η ψυχή του, το πνεύμα του, το συναίσθημα του και το υλικό μέρος του

 βρίσκονται σε δυσαρμονία και δεν λειτουργούν εύρυθμα.

 Οι άνθρωποι σε αυτή την κατάσταση, όντας μέλη ενός κοινωνικού σώματος,

 αποτελούν ένα σύνολο δυσαρμονικής πολιτειακής λειτουργίας.

 

 Αυτή η δυσαρμονική κατάσταση της κοινωνίας δεν προάγει 

την ζητούμενη αξιακή δυναμική και για αυτό η λειτουργία της 

σε περιοριστικά προσδιορισμένα όρια, βασίζεται σε αναγκαστικά 

νομοθετικά πλαίσια και κώδικες συμπεριφοράς 

οι οποίο τηρούνται με τον φόβο της τιμωρίας σε περίπτωση 

παρέκκλισης από αυτούς.

 

Είναι φανερό από την κοινωνική συμπεριφορά σήμερα ότι η παρέκκλιση 

των πλαισίων και των κωδικών πραγματοποιείται όταν υπάρχει αίσθηση 

ότι μένει χωρίς τιμωρία.

 1. Μόλυνση του περιβάλλοντος, μόλυνση του αέρα, ψεκασμοί, 

μόλυνση νερού, μόλυνση φαγητού, γης, καλλιέργειες με υβρίδια, 

φανερώνουν μια επίθεση του αντίπαλου δέους προς την Νομοτέλεια. 

 2.Ο άνθρωπος μακριά από την μεσότητα με τα ιερατεία 

να τον ενοχοποιούν, να τον φοβίζουν, να τον δογματίζουν, να τον ψεύδουν,

 να βρίσκεται σε σύγχυση και ανασφάλεια με αναπαραγωγή ψεύδους,

 ανομίας, αδικίας, ζώντας σε μια ατμόσφαιρα Φθόνου.

 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχω τόσα πολλά να πω για αυτό, βλέποντας τον πλανήτη και όλες αυτές τις εικόνες. Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα γύρω μας!! Όταν ξεκίνησε η υπαρξιακή γένεση όλων των πλασμάτων, ακόμα και της Γης μας, όλα ήταν αρμονικά. Έχουμε μάθει ότι όλα είναι κτισμένα στους ιερούς αριθμούς. Ακόμα κι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος στον ιερό αριθμό Φ, όπως όλες μας οι αναλογίες είναι στο Π και στο Φ. Οι πλανήτες κι η λειτουργία τους είναι φτιαγμένα βάσει άλλων τεράστιων ιερών αριθμών, όπως το Φ, το Ψ, το Ω. Εδώ θέλω να μείνω λίγο στην Αρμονία όπως έχει εξελιχθεί.

Αφού όλα τα ποίησε μέ σοφία και δεν μπορεί να γεννηθεί κάτι αν δεν είναι μελετημένο και αποδεδειγμένο. Νομίζω; Όλα συνθέτουν, είτε φρούτα, είτε ζώα και ακόμα κι εμείς σε ένα τεράστιο σχέδιο Νομοτέλειας, το καθένα εξυπηρετεί ένα τεράστιο μηχανισμό  της ίδιας της Νομοτέλειας στην γραμμή του Θείου σχεδίου. Εγώ θα πω μερικά πράγματα τα οποία εγώ έχω δει πάνω στην Γη μας. Βέβαια έχω μια λίστα με χιλιάδες είδη τα οποία δεν είναι της δημιουργίας και το λέω μετά λόγου γνώσεως. Αναλυτές των ημερών μας, δηλαδή των σιωνιστικών καταστάσεων,  των εγκάθετων, των επικυρίαρχων, αυτοί είναι οι αναλυτές του σήμερα, έχουν τεθεί κι έχουν δηλώσει ότι τα έντομα έχουν 150 φορές το βάρος των ανθρώπων που είναι στην γη. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο άνθρωπος είναι μια κουκίδα πάνω στην γη και ας είμαστε 7 δισεκατομμύρια και κάποιοι δηλώνουν ότι είναι πάρα πολλοί.

Η Ελλάδα είναι άδεια, άμα το θέλετε! Υπάρχουν πολλά μέρη ανεξερεύνητα ακόμα και στην Ελλάδα. Ελλάδα, δεν είναι ούτε η Αθήνα, ούτε η Θεσσαλονίκη, ούτε οι πόλεις. Ας σκεφτούμε μόνο ότι σαν την Πελοπόννησο είναι η Ολλανδία που είναι 27 εκατομμύρια και είναι και άδεια. Θέλω να πω ότι στην ίδια την δημιουργία υπάρχουν όντα, υπάρχουν έντομα, θηλαστικά, θα πω ότι υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν είναι άνθρωποι, είναι υβρίδια. Θα πω για το κουνούπι. Είναι της δικιάς μου δημιουργίας; Των πραγματικών Ελλάνιων Θεών μου; Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ τους γύφτους και τους άλλους τους κατασκευασμένους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε καταγωγή κι η ιστορία ξεκινάει από κάπου, αλλά δεν έχει αρχή. Αυτά είναι μυθεύματα και θα τα λύσουμε στις πραγματικές δικές μας Πολιτείες, με πραγματικούς επιστήμονες κι όχι με τους εγκάθετους, πληρωμένους. Το κουνούπι ζει 6 ώρες, πίνει αίμα και μεταφέρει ασθένειες. Πείτε μου ποιος δημιουργός μπορεί να φτιάξει ένα τέτοιο έντομο με ποια χρησιμότητα και ποια αιτιολογία;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και μέσα σε ποια Νομοτέλεια;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και σε ποια Νομοτέλεια είναι το μυρμήγκι; Σε ποια Νομοτέλεια είναι η κατσαρίδα η οποία δεν υπάρχει στην ύπαιθρο, υπάρχει μόνο στις πόλεις. Με μια Νομοτέλεια είναι η ακρίδα; Η Μέλισσα έχει τεράστια Νομοτέλεια, όπως και η λαμπρίτσα, νομοτέλεια έχει και η πεταλούδα, η πυγολαμπίδα κα. Τα υπόλοιπα που δεν προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο δίνουν αρρώστειες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν. Ο δάκος για παράδειγμα, είναι έντομο. Χιλιάδες ασθένειες έχουν αιτία πολύ μικρούς οργανισμούς που δεν υπήρχαν παλιά. Δεν έχουμε καμία αναφορά απο αυτά. Υπάρχουν ψάρια τα οποία είναι δηλητηριώδη, ψάρια με ανθρώπινα δόντια, ψάρια που από την εμφάνιση τους μόνο αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχει πουθενά το Φ και κανένας ιερός αριθμός της δημιουργίας.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι έχει γίνει τεράστια επέμβαση! Υπάρχουν φυτά που είναι σαρκοφάγα. Καταλαβαίνεις το φυτό να είναι σαρκοφάγο. Θα πω για την ύαινα, η οποία είναι ένα καινούργιο ζώο και δεν υπήρχε παλιά στην ιστορία του ζωικού βασιλείου, η οποία είναι τόσο άσχημα κατασκευασμένη, που δεν έχει πετύχει. Τώρα τα δικά τους κανάλια λένε ότι είναι ένα θηλαστικό που πρέπει να εξερευνηθεί. Τι να εξερευνήσετε; Εδώ μιλάμε για ένα ζώο που το θηλυκό είναι 25% μεγαλύτερο από το αρσενικό, έχει πέος το θηλυκό, πέος και το αρσενικό και γεννάει από το πέος. Υπάρχει μια τεράστια δυσαρμονία χωρίς καμία νόηση και καμία σοφία. Υπάρχουν φίδια που έχουν 80 φορές το δηλητήριο του φιδιού και σκοτώνουν 100 ανθρώπους! Τι να το κάνει το φίδι να σκοτώσει 800 ανθρώπους; Τελικά το φίδι είναι για να σκοτώνει τον άνθρωπο ή το τρωκτικό το οποίο πρέπει να το φάει; Είναι σαν να θέλεις  να σκοτώσεις ένα σπουργίτι με ένα κανόνι του πολεμικού ναυτικού! Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο υπάρχει! Θέλεις να σκοτώσεις ένα σπουργίτι και παίρνεις ένα κανόνι;

Δεν υπάρχει σοφία πουθενά, υπάρχουν πάρα πολλά είδη, τεράστιες ασθένειες, τα οποία φέρουν δυσαρμονία σε όλον τον πλανήτη. Και αυτή η δυσαρμονία δεν είναι του δημιουργού, αλλά οι παρεμβάσεις του αντίπαλου δέους που κάποια στιγμή θα καθορίσουμε, όπως έχει καθοριστεί με επικυριαρχία σε αύτόν τον πλανήτη να δουλεύουν όλες οι Αντι-αξίες. Είπα μερικά παραδείγματα, αλλά μπορώ να μιλάω μέχρι αύριο για χιλιάδες τέτοια που δεν είναι της δημιουργίας και της Αρμονίας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Οπότε όλος ο πλανήτης λειτουργεί μέσα σε δυσαρμονία, και για να μπορέσουν να ελέγξουν τον πλανήτη, ο τρόπος που λειτουργεί για τους ανθρώπους είναι ότι τους βάζουν μέσα σε ένα νομικό πλαίσιο το οποίο τηρείται μόνο με την τιμωρητική μέθοδο. Δηλαδή, ο άνθρωπος δεν είναι σε κάποιο αξιακό για να μπορεί να έχει την αυτοκριτική και την δυνατότητα να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, αλλά τον περιορίζουν μέσα σε ένα πλαίσιο από τιμωρητικούς νόμους μήπως τυχόν ξεφύγει! Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η δημιουργία ενός φόβου, που ουσιαστικά παραλύει τους ανθρώπους, τους βγάζει από το Αξιακό τους και ουσιαστικά τους βάζει μέσα σε αυτό το καθεστώς, να είναι τα γρανάζια το οποίο το λειτουργούν σε συνέχεια.

 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ