ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΝΙΟΥ 600

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΑΝΙΟΥ 600


Αυτό το Ιερό Ελληνικό Κείμενο, γραμμένο από τον Άρτεμις Σώρρα κατά τη φυλάκισή του στις φυλακές Κορυδαλλού, είναι ένα Κείμενο ιερής γνώσης που περιέχει όλες τις πληροφορίες για τον Κόσμο μας, του οποίου ο κοσμικός κώδικας είναι ο αριθμός 600 «Εξακόσια».

Τι είναι το Κοσμοπόλιταν 600; Είναι η Ολότητα που περιέχει το «άπειρο του Απείρου» σύμπαντα, γαλαξίες, ηλιακά συστήματα, πλανήτες καθώς και ολόκληρο το δημιουργικό περιβάλλον και τη φύση όπου οι άνθρωποι θα δημιουργήσουν με τις 12 Αξίες τους: Λογική, Ελευθερία, Αρετή, Δικαιοσύνη, Ισότητα, Αφθονία, Αλήθεια, Αρμονία, Αισθητική, Ανδρεία, Ευδαιμονία και Γνωρίστε τον Εαυτό σας.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του Κειμένου, βλέπουμε τη δομή του Cosmos 600 μας, το οποίο αποτελείται από 12 πυραμίδες πεντάεδρων που ενώνονται ακριβώς στο13ο σημείο ενότητας και στο κέντρο του Cosmos 600 μας, δημιουργώντας το ίδρυμά του dodecahedron.

Η Άρτεμις Σώρρα παρουσιάζει τη μεγαλοπρέπεια του Cosmos 600 μας με πολλά γεωμετρικά σχήματα και αναλύσεις, που χαρακτηρίζονται από μαθηματική ακρίβεια. Αυτό αποδεικνύεται ειδικά όταν μας εισάγει στις 600 πύλες του Κόσμου μας που δημιουργούν άπειρες συνθέσεις κοσμικών συχνοτήτων, οι οποίες όλοι συμμετέχουν στη δομή και τη δημιουργία των πάντων.

Καθώς συνεχίζουμε, αντιλαμβανόμαστε το αριθμητικό και γεωμετρικό μεγαλείο της Δημιουργίας μας, μέσα από τα 27 σύμβολα της Αιθέριας Γραφής μας καθώς και το θεμελιώδες «Α-ριθμετικό» του 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 που είναι ο «ρυθμός» της αρχής (Άλφα) και του τέλους (Ωμέγα), αλλά και το τέλος και η αρχή ενός κύκλου δημιουργίας του Απείρου, όπου όλα δημιουργούνται τέλεια με καθολικούς Νόμους και Όρκους. Όλα είναι ασφαλισμένα και προστατευμένα μέσα στην Αθανασία του άπειρου Κόσμου μας.

Όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί για το Διαμάντι, το «Κόσμημα όλων των Κοσμοσώνων» – τον Άνθρωπο, του οποίου το Soma (Σώμα) είναι δομημένο από 12 μέρη, ακριβώς όπως το Cosmos 600 με τη σύνθεση του dodecahedron. Έτσι, συνειδητοποιούμε με τα μάτια του Νου μας ότι είμαστε ο Κόσμος 600, και κάθε φορά που κοιτάζουμε μέσα στον κοσμικό καθρέφτη της Δημιουργίας, βλέπουμε τον Κόσμο μας 600. Τα πάντα αντανακλώνται με τελειότητα, όπου ο Δημιουργός αναγνωρίζει τη δημιουργία του (Άνθρωπος) και η δημιουργία αναγνωρίζει τον Δημιουργό της, όπου και τα δύο γίνονται ένα και το αυτό.

Το μόνο πράγμα που ζητά ο συγγραφέας αυτού του Ιερού Κειμένου από όλους μας, είναι να θυμηθεί ποιοι πραγματικά είμαστε και να πάρει θέση για την αλήθεια της Δημιουργίας, της ζωής και της ύπαρξής μας μέσα στο Άπειρο του Σύμπαντός μας 600. Μέσα από την παρατήρηση (The-a-sis/ΘΕΟΣ-Α-ΣΜΝ) του Κόσμου μας, θα αποκαταστήσουμε τη δικαιωματώδη θέση μας (The-sis/ΘΕΣΗ) μέσα από τη μεγαλοπρέπειά της, ανεβαίνοντας προς το Θείο (The-o-sis/ΘΕΣΣ-Ω-ΣΜΝ) της Άλφα – Ωμέγα Δημιουργίας μας, της Θεογονίας και 12 Δημιουργών: Δίας, Ήρας, Αρτέμιδος, Αθηνάς, Ερμής, Δήμητρας, Απόλλωνα, Ήφαιστου, Αφροδίτης, Άρη, Εστίας και Ποσειδώνα.


https://www.aitherikigrafi.gr/elllanios-cosmos-600-en

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ