ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 

Αποφυλακίστηκε με όρους ο Αρτέμης Σώρρας


 

Αποφυλακίστηκε με βούλευμα από το δικαστικό συμβούλιο ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2019 είχε καταδικαστεί σε 6 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή για απόπειρα απάτης εις βάρος του Δημοσίου.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι έχει υποβάλει έφεση στη δικαστική απόφαση η οποία θα εκδικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου 2021.

Ο Αρτέμης Σώρρας παρέμεινε στη φυλακή δύο χρόνια και πέντε μήνες και το αίτημά του για αποφυλάκιση με όρους έγινε δεκτό.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr


Ο Αρτέμης Σώρρας αναπνέει καθαρό αέρα… ελευθερίας, μετά από 2,5 χρόνια!

Είχε υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, και έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ο Αρτέμης Σώρρας, μετά από σχετικό αίτημα που είχε καταθέσει.

Ο επικεφαλής των Ελλήνων Συνέλευσις βγήκε από τις φυλακές Χαλκίδας το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από εγκλεισμό δύο ετών και 5 μηνών, με την αποφυλάκισή του να στηρίζεται στις ευνοϊκές διατάξεις της υφ’ όρων απόλυσης.

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη τον Ιούνιο του 2018 στον Άλιμο, είχε υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, η οποία και έγινε δεκτή από το Δικαστικό Συμβούλιο.

Να σημειωθεί πως το Δεκέμβριο του 2019 είχε καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 6 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου, αλλά αθωώθηκε από σειρά άλλων αδικημάτων.

Όπως δήλωσε, σχετικά, ο δικηγόρος του, Βασίλης Χειρδάρης, «η έφεσή του κατά της καταδικαστικής απόφασης θα δικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου 2021, όπου εκτιμώ ότι θα απαλλαγεί πλήρως γιατί η κατηγορία δεν στέκει».

ΠΗΓΗ NEWSBREAK.GR


ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΙΣΕΙ   3/5 ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ


ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1 NEWS

Αποφυλακίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας



Την πύλη των φυλακών Χαλκίδας πέρασε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αρτέμης Σώρρας.

Αποφυλακίστηκε υπό όρους ενώ του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξη 6 ετών για απόπειρα απάτης σε βάρος του Δημοσίου.

Οι δικαστές δεν έδωσαν αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του καταδικασθέντα και έτσι ο Αρτέμης Σώρρας, που ήταν ήδη προσωρινά κρατούμενος επί δεκαοκτώ μήνες επέστρεψε στη φυλακή τον Δεκέμβριο του 2019. Οι 22 συγκατηγορούμενοι του απαλλάχθηκαν, είτε ομόφωνα είτε κατά πλειοψηφία.

ΠΗΓΗ: https://www.documentonews.gr/

Αποφυλακίστηκε μετά από 2,5 χρόνια ο Αρτέμης Σώρρας


Εκτός φυλακής μετά από δύο χρόνια και 5 μήνες κράτησης, βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας που βγήκε σήμερα από τις φυλακές Χαλκίδας.

Ο Σώρρας αποφυλακίστηκε με απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, που έκανε δεκτή την αίτηση του ιδρυτή του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», μετά την συμπλήρωση των 3/5 της ποινής του, επιβάλλοντάς του περιοριστικούς όρους.

Ο Αρτέμης Σώρρας τον Δεκέμβριο του 2019 καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 6 χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή, για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου, ενώ είχε παραμένει προσωρινά κρατούμενος για 18 μήνες.

Η κατηγορία για την οποία καταδικάστηκε αφορά την υπόθεση των ισχυρισμών του ότι κατέχει τεράστιο χρηματικό ποσό, το οποίο θα χορηγούσε στο Δημόσιο προς εξόφληση του χρέους της χώρας.

Στην υπόθεση ήταν συγκατηγορούμενοί του, 22 μέλη και στελέχη του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», οι οποίοι απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζαν. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟΣ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS FB:   

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS YOUTUBE   

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:   

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ