ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Κυρία Πρόεδρε έλεος, η Δημοκρατία δεν είναι «καθεστώς»!

 


 Προς την κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Στη δήλωσή της μετά την κατάθεση του στεφανιού στο Πολυτεχνείο, όπως είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης(!), η ΠτΔ κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου είπε, δυστυχώς, και το εξής: «Η Δημοκρατία δεν είναι μόνο καθεστώς ελευθερίας αλλά και ευθύνης».

Τεράστιο λάθος κα Πρόεδρε.  Όποιο νομικό βιβλίο, και κυρίως βιβλίο συνταγματικού δικαίου, και να έχετε διαβάσει θα έπρεπε να σας είχε διδάξει ότι η Δημοκρατία από τη φύση της είναι μορφή πολιτεύματος και όχι «καθεστώς».  Η Δημοκρατία, αντίθετα, είναι απέναντι σε κάθε καθεστώς.

Λέμε για τεράστιο λάθος γιατί όταν το λέει αυτό η ΠτΔ και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, και μάλιστα στην επέτειο του Πολυτεχνείου και μέσα στο Πολυτεχνείο, είναι πολύ βαρύ.  Προσβάλλει τους ίδιους τους νεκρούς  και τους λοιπούς αγωνιστές του Πολυτεχνείου και το πραγματικό  νόημα του Πολυτεχνείου.  Κυρίως όμως προσβάλλει την ίδια τη Δημοκρατία.

Προς το παρόν το αποδίδουμε σε σφάλμα διατύπωσης.  Φροντίστε όμως κα Πρόεδρε να το διορθώσετε με κάποια ευκαιρία.  Και μη σας καθησυχάζει το ότι τα συστημικά ΜΜΕ δεν θα το τονίσουν, παρά το ότι το καταλαβαίνουν.  Σας άκουσε πολύς κόσμος.  Και ο κόσμος νοιώθει τι λένε οι πολιτικοί του και ξέρει να τους κρίνει.  Στον κόσμο λοιπόν δίνετε λογαριασμό και όχι στα «φίλα προσκείμενα» ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: NEWSBREAK.GR

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.


ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟΣ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS FB:   

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS YOUTUBE   

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:   

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ