ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

 


Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ Ά ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ WEB TV ΑΙΓΙΗΣ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (100.0000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΟΠΛΗΖΟΝΤΕ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΕ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΠΙΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΝΔΔ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 45% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ 25% ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ 20% ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ Α ΚΑΙ Β ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΗΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΘΡΟ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΛΑΔΩΝ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ, ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΕ ΑΜΙΓΩΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ. ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

   

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ
ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητάς, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟΣ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307


ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS FB:
https://www.facebook.com/pg/esymygdonias


ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UC1GX6dXuXx706l-nfsST_8w/videos


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ