ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΧΩΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ



Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "" ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΔΗ. ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΟΖ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΕΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ: 1. ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ 2. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ 3. ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΙΓΑΙΟ (ΝΗΣΙΑ, ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ) 4. ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. 
 
ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ. ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ. ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ G 20 ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΜΑΛΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ 21,5 ΔΙΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΟΠΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ (ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ «ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚ.-ΔΙΣ. 2015 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 600ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟΣ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307


ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS YOUTUBE   


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:   

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ