ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Η ΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ

 


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΙΣΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΡΟΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ (ΕΒΡΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΔΑΤΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ (ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ). ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 104.000 ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΟΙ 62.000 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 42.000 ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟΣ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307


ΜΑΚΕΔΩΝ NEWS YOUTUBE   


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:   

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ