ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κ. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩWEB TV.

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΕΜΑ ( ΤΗΣ ΑΟΖ) ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΤΟΥΡΚΟΙ) ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΤΖΕΤΑ.

  • ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ,
  • ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ,
  • ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ),
  • ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ.

ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΜΕΡΟΣ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΒΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΟΖ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΥΗΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Η ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΠΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗΣ ΓΗΣ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ

    

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6977868000 - 6907847307
esymygdonias@gmail.com
isaakostas@gmail.com


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ FB:
https://www.facebook.com/pg/esymygdonias

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE
https://www.youtube.com/channel/UC1GX6dXuXx706l-nfsST_8w/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ