ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Υπουργείο Παιδείας: Αφαιρεί πολιτισμό, προσθέτει Αμερικανιές όπως το τσιρλίντινγκ!

 Υπουργείο Παιδείας: Αφαιρεί πολιτισμό, προσθέτει Αμερικανιές όπως το  τσιρλίντινγκ! - Η Γάτα



Είδες τι τύχη άμα έχεις για υπουργό Παιδείας φιλαράκι του λάτρη της παγκοσμιοποίησης Ροκφέλερ;

Αφαιρεί από τα νέα ωρολόγια προγράμματα μαθήματα όπως η Κοινωνιολογία και τα Καλλιτεχνικά, αλλά προσθέτει αμερικανιές όπως το τσιρλίντινγκ.

Τσιρλίντερς και στα σχολεία, λοιπόν, «με στόχο όσοι μαθητές θέλουν να γνωρίσουν αυτό το είδος αθλητικού χορού». Άντε και σε poll dancing μετά, να βγάλουμε κι όλες τις μαθήτριες στο κλαρί μετά, αφού δουλειές δεν βλέπουμε να υπάρχουν!

Με απόφαση του προϊστάμενου της γενικής διεύθυνσης σπουδών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Κωνσταντίνου Τσαχαλά, εγκρίνεται η άδεια εισόδου επιλεγμένων εκπροσώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ – Αθλητικού Ομαδικού Χορού σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, κάτι που είχε ζητήσει η ίδια η ομοσπονδία από το υπουργείο Παιδείας, κι αυτό το ενέκρινε «στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόλησης των νέων παιδιών με τον αθλητισμό».

Να προσέχει μονάχα η κα Κεραμέως μήπως και οι μαθητές πιάσουν τη συνήθεια ιστορικά από την αρχή της, κι όχι από το τέλος της.

Το τσιρλίντινγκ ξεκίνησε στα τέλη του 18ου αιώνα με την εξέγερση ανδρών μαθητών. Μετά τον Αμερικανικό Επαναστατικό Πόλεμο (1775–1783), οι μαθητές αντιμετώπισαν σκληρή μεταχείριση από δασκάλους. Σε απάντηση στην κακοποίηση, οι φοιτητές έδρασαν βίαια. Οι προπτυχιακοί άρχισαν ταραχές, έκαψαν κτίρια που βρίσκονται στις πανεπιστημιούπολη και επιτίθεντο στα μέλη της σχολής. Ωστόσο, ως ένας πιο λεπτός τρόπος για να αποκτήσουν ανεξαρτησία, οι μαθητές εφηύραν και οργάνωσαν τις δικές τους εξωσχολικές δραστηριότητες εκτός του ελέγχου των καθηγητών τους. Αυτό προκάλεσε αμερικανικά αθλήματα, ξεκινώντας πρώτα με συλλογικές ομάδες.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το τσιρλί-ντινγκ και συνήθως ό,τι ξεκινά σαν επανάσταση καταλήγει σαν ηλίθια συνήθεια…

ΠΗΓΗ

Κυβέρνηση... περιορισμένης ευθύνης

Ηγέτες κατωτεροι των περιστασεων 

Μια Ελλάδα έρμαιοι στις διεκδικήσεις των γειτόνων της...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/pg/esymygdonias

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UC1GX6dXuXx706l-nfsST_8w/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ