ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Να ανησυχούμε που τουρκικό υποβρύχιο έφτασε μέχρι την Εύβοια, ή να είμαστε ικανοποιημένοι επειδή το βρήκαμε; (video)

 τουρκικό υποβρύχιο


Πόλεμος νεύρων; Επίδειξη δύναμης; Παιχνίδια κυριαρχίας; Πιθανόν όλα αυτά μαζί και ακόμα περισσότερα, διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη θάλασσα και στον αέρα της Ανατολικής Μεσογείου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Τελευταίο «επεισόδιο» στο σήριαλ, οι πληροφορίες για τουρκικό υποβρύχιο που έφτασε μέχρι την Εύβοια, αλλά και ο σκληρές αερομαχίες στο κεντρικό Αιγαίο.

Οι τουρκικές προκλήσεις συνεχίζονται, ακολουθούμενες από ελληνικές απαντήσεις και πάει λέγοντας. Η μια όψη του νομίσματος δείχνει ότι η Τουρκία μας… πιάνει στον ύπνο και μετά τρέχουμε και δεν φτάνουμε για να επαναφέρουμε την τάξη, ενώ η άλλη όψη, δείχνει την Τουρκία να προσπαθεί να κάνει… εξυπνάδες και να καταλήγει να φεύγει με την ουρά στα σκέλια από τις ελληνικές αντιδράσεις. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει πως θα δει την κατάσταση…

Τι νέο συνέβη λοιπόν;

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν, ένα τουρκικό υποβρύχιο εντοπίστηκε, όχι μια, αλλά πάνω από τρεις φορές, από φρεγάτα και ελικόπτερο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, στο στενό μεταξύ Εύβοιας και Σκύρου. Ο διοικητής του τουρκικού υποβρυχίου επιχείρησε να αλλάξει θέση και να κρυφτεί, αλλά από τα σόναρς του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, εντοπίστηκε ξανά το στίγμα του, με την αντίδραση των Ενόπλων Δυνάμεων να το αναγκάζει να αποχωρήσει τελικά από την περιοχή.



Όσον αφορά τις εναέριες… περιπτύξεις, το κεντρικό Αιγαίο φιλοξένησε ιδιαίτερα σκληρές αερομαχίες ελληνικών και τουρκικών F-16. Όπως αναφέρουν στρατιωτικές πηγές, οι ελιγμοί και οι συνεχείς εμπλοκές μεταξύ των μαχητικών των δύο χωρών, ανάγκασαν δύο τουρκικά F-16 να εκτοξεύσουν φωτοβολίδες ασφαλείας, ενώ ένα από αυτά φέρεται να γύρισε σχεδόν χωρίς καύσιμα σε τουρκικό εναέριο χώρο, πετώντας ουσιαστικά με αναθυμιάσεις για να προσγειωθεί στο πλησιέστερο τουρκικό αεροδρόμιο.

ΠΗΓΗ

Κυβέρνηση... περιορισμένης ευθύνης

Ηγέτες κατωτεροι των περιστασεων 

Μια Ελλάδα έρμαιοι στις διεκδικήσεις των γειτόνων της...


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ FB:   https://www.facebook.com/pg/esymygdonias

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UC1GX6dXuXx706l-nfsST_8w/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:   https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:                      https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ