ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Μη διαψεύσει του δημοσιεύματος του Σπίγκελ από τον πρωθυπουργό "Το Spiegel ισχυρίζεται ότι ο Μητσοτάκης τορπίλισε την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία, ερήμην του Δένδια!"

 Μητσοτάκης


Σε ένα ρεπορτάζ αναφορικά με την ελληνική κρίση, το γνωστό γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ προβαίνει σε έναν απίστευτο ισχυρισμό αναφορικά με την συμπεριφορά του έλληνα πρωθυπουργού Κ. Μητσοτακη, σχετικά με την συζήτηση περί επιβολής κυρώσεων κατά της Τουρκίας από την ΕΕ. Έναν ισχυρισμό που πρέπει άμεσα να διαψευστεί από τον ίδιο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το περιοδικό, κατά την συνάντηση του με τον Γερμανό υπουργό εξωτερικών, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας! Αυτό την στιγμή που ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας αγωνιζόταν για την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας λόγω της εισβολής στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Εξαιρετικά σημαντικός είναι και ο τρόπος με τον οποίον το γερμανικό περιοδικό αντιμετωπίζει τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Νίκου Δένδια. Τον παρουσιάζει σχεδόν σαν πολεμοκάπηλο και εμπόδιο για την συνεννόηση Ελλάδας – Τουρκίας! « Πως μπορείς όμως να περιορίσεις την κρίση όταν κάποιος μιλά όπως ο Έλληνας υπουργός Νίκος Δένδιας»; Αναρωτιέται το περιοδικό επιτιθέμενο σαφώς και συκοφαντικά στον Έλληνα υπουργό εξωτερικών.

Οι ισχυρισμοί του Σπίγκελ πάντως δικαιώνουν τις πληροφορίες που είχε αποκαλύψει το Newsbreak.gr εκείνες τις ημέρες σχετικά με την διάσταση απόψεων μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου και του υπουργού εξωτερικών.

Αλλά και την αποκάλυψη για την μυστική διπλωματία με την Τουρκία που γινόταν απευθείας από το μέγαρο Μαξίμου ερήμην του Νίκου Δένδια.

Επιβεβαιώθηκε εχθές στο κοινοβούλιο η ψυχρότητα που επικρατεί στις σχέσεις του μεγάρου Μαξίμου με το υπουργείο εξωτερικών. Σχέσεις που μάλιστα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην διεθνή παρουσία της Ελλάδας με διγλωσσία την οποία είχαμε παρατηρήσει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή των μυστικών συνεννοήσεων Ελλάδας – Τουρκίας με την εποπτεία της Γερμανίας, συνομιλίες στις οποίες αγνοούσε το ελληνικό ΥΠΕΞ.

Σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, παρότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να αποκηρύξει ή έστω να διαψεύσει το δημοσίευμα του Σπίγκελ, δεν το έκανε. Και το γεγονός αυτό θεωρείται εξαιρετικά σοβαρό, διότι οι ισχυρισμοί του γερμανικού περιοδικού είναι άκρως προσβλητικοί όχι μόνο για τον κύριο Νίκο Δένδια, αλλά κυρίως για τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Η άρνηση λοιπόν του πρωθυπουργού να αποκηρύξει ένα δημοσίευμα το οποίο τον πλήττει προσωπικά, από το βήμα της ολομέλειας, επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τις σχέσεις του με τον Νίκο Δένδια σε βαρομετρικό χαμηλό.

ΠΗΓΗ NEWS BREAK.GR

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.


Κυβέρνηση... περιορισμένης ευθύνης

Ηγέτες κατώτεροι των περιστάσεων 

Μια Ελλάδα έρμαιοι στις διεκδικήσεις των γειτόνων της...

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
17,5 ΧΛΜ ΠΕΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΩΝ ΔΡΥΜΟ
email.esymygdonias@gmail.com
ΚΙΝ. 6977868000 - 6907847307



ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ FB: https://www.facebook.com/pg/esymygdonias

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UC1GX6dXuXx706l-nfsST_8w/videos

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ